ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

consultant-benefits-pic1 (1)

Η εταιρεία ACAD δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορικής αρχιτεκτονικής από το 2007, στην Ελλάδα, την Κύπρο, αλλά και άλλες χώρες του εξωτερικού. Δεδομένης της συνεχούς ανοδικής της πορείας, η εταιρεία μεγαλώνει συνεχώς την ομάδα των επαγγελματιών της, οι οποίοι έχουν ευρεία γκάμα εξειδίκευσης (αρχιτέκτονες μηχανικοί, βιομηχανικοί σχεδιαστές, σχεδιαστές εσωτερικού χώρου, instructional designers, συμβούλους, κλπ.), διευρύνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο το εύρος των υπηρεσιών που προσφέρει. 

 

Η εταιρεία εξειδικεύεται κυρίως στον τομέα του φαρμακείου, προσφέροντας αρχιτεκτονικές λύσεις μέσω του αρχιτεκτονικού και του βιομηχανικού σχεδιασμού. Πέρα από την εξειδίκευσή της, η ACAD αναλαμβάνει έργα αρχιτεκτονικού σχεδιασμού κλινικών, ιατρείων, εταιρικών χώρων, εκθεσιακών χώρων (showrooms), καταστημάτων εστίασης, και κατοικιών, στοχεύοντας να εδραιωθεί και σε αυτούς τους κλάδους.

 

 

 

0
ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

Κάθε έργο που αναλαμβάνει η ACAD, ανατίθεται σε εξειδικευμένο project manager, διασφαλίζοντας την ποιότητα των υπηρεσιών καθόλου τη διάρκεια της υλοποίησης του έργου. Ο project manager είναι υπεύθυνος για τον προγραμματισμό, τον υπολογισμό του κόστους, τη διαχείριση του προϋπολογισμού, την επιμέλεια του ανθρώπινου δυναμικού (ανάθεση ρόλων και εργασιών, και επίβλεψη), και την επίβλεψη προμηθειών (έλεγχος προμηθευτών, τήρηση συμβολαίων, κ.λπ.). 

Η ACAD διαφοροποιείται από τον ανταγωνισμό, καθώς προσφέρει καινοτόμα και απόλυτα εξειδικευμένα πακέτα υπηρεσιών. Έτσι, ο επιχειρηματίας έχει τη δυνατότητα να επιλέξει για τον ίδιο και την ομάδα του πακέτα εκπαίδευσης και consulting, προσαρμοσμένα στις ανάγκες του, για την απόκτηση τεχνογνωσίας σε θέματα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, λειτουργιών, κλπ. 

Μέσα από τις πρωτοποριακές προτάσεις εκπαίδευσης, και τη συνεχή συνεργασία για την καθημερινή, εύρυθμη διαχείριση της επιχείρησης, σκοπός των υπηρεσιών αυτών είναι η διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας και της συνεχούς βελτίωσης της εμπορικής δραστηριότητας των φαρμακείων.

 

 

 

0
ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ