Όροι Χρήσης

0. ΓΕΝΙΚΑ

Η χρήση της ηλεκτρονικής σελίδας acad.gr απο τον επισκέπτη/ χρήστη προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία του με τους παρακάτω όρους χρήσης που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου που περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα. Συνεπώς, ο επισκέπτης /χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από την χρήση των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου και εάν δεν συμφωνεί , οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου τους. Ο επισκέπτης /χρήστης παρακαλείται να ελέγχει το περιεχόμενο των όρων χρήσης για ενδεχόμενες αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης της acad.gr ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές σημαίνει την ανεπιφύλακτη , εκ μέρους του επισκέπτη / χρήστη, αποδοχή των όρων αυτών.

1. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Η ιστοσελίδα acad.gr περιλαμβάνει το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας ΕΥΔΩΡΑ ΠΟΥΛΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ. Ο παρών ιστότοπος (ηλεκτρονικό κατάστημα) δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να ενημερωθεί για τα προϊόντα που προσφέρει η εταιρεία μας και να πραγματοποιήσει ηλεκτρονικές αγορές.

2. ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΧΡΗΣΗ

Οφείλετε να μη χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα με τρόπο που να προκαλεί άμεσα ή δυνητικά ζημία σε αυτήν ή βλάπτει τη διαθεσιμότητα και την προσβασιμότητά της. Οφείλετε να μην τη χρησιμοποιείτε με τρόπο άνομο, παράνομο, για απάτη, βλάβη, ή για κάποια παράνομη δραστηριότητα ή στόχο.

Οφείλετε να μη χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα για αντιγραφή, αποθήκευση, φιλοξενία, μετάδοση, αποστολή, χρήση ή δημοσίευση οποιουδήποτε υλικού που περιλαμβάνει ή σχετίζεται με κατασκοπία, ηλεκτρονικούς ιούς, Trojan horse, worm, keystroke logger, rootkit ή άλλο κακόβουλο λογισμικό.

Οφείλετε να μη συλλέγετε δεδομένα μέσω ή από την ιστοσελίδα (συμπεριλαμβανομένων αυτόματης συλλογής, εξόρυξη ή εξαγωγή δεδομένων).

3. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Εκτός από όπου ορίζεται διαφορετικά, η εταιρία «Εν Χρυσώ», είναι ιδιοκτήτης της πνευματικής περιουσίας της ιστοσελίδας (κείμενα, φωτογραφίες, γραφικά).

Μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε υλικό και να εκτυπώσετε μέρη της ιστοσελίδας για προσωπική χρήση μόνο, υπό τις προϋποθέσεις που ορίζονται στη συνέχεια των Όρων Χρήσης.

Δεν επιτρέπεται:

Η αναδημοσίευση υλικού από την ιστοσελίδα, χωρίς τη χρήση του συνδέσμου από τον οποίο προέρχεται.

Η πώληση ή ενοικίαση υλικού από την ιστοσελίδα

Η αναπαραγωγή, αντιγραφή, ή άλλου είδους εκμετάλλευση του υλικού της ιστοσελίδας για εμπορική χρήση.

4. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Για την ολοκλήρωση των συναλλαγών (παραγγελίες, ερωτήσεις, αγορές) μέσω του ιστοτόπου της, η εταιρία Εν Χρυσώ σας ζητά να γνωστοποιήσετε ορισμένα προσωπικά δεδομένα. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ποια δεδομένα θα σας ζητηθούν και πώς τα διαχειρίζεται η εταιρεία. Η χρήση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της acad.gr προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία τους με τους όρους που αναγράφονται σε αυτήν.

Ποια στοιχεία θα μου ζητηθούν;

Προκειμένου να διενεργηθεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) της εταιρείας Εν Χρυσώ και να πραγματοποιηθούν παραγγελίες προϊόντων, θα ζητηθεί από το χρήστη το πλήρες ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση αποστολής των προϊόντων, η διεύθυνση χρέωσης της παραγγελίας (σε περίπτωση που είναι διαφορετική από την διεύθυνση αποστολής), ο αριθμός ενός τηλεφώνου επικοινωνίας, και η ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail). 

Για αποστολή ερωτήματος από τη φόρμα επικοινωνίας, θα ζητηθεί το πλήρες ονοματεπώνυμο και η ηλεκτρονική σας διεύθυνση. 

Πώς χρησιμοποιούνται τα στοιχεία μου;

Η εταιρεία Εν Χρυσώ αποθηκεύει τα δεδομένα που καταχωρείτε προκειμένου να σας αποστείλει την παραγγελία σας και να επικοινωνεί μαζί σας για την εξέλιξη της παραγγελίας σας. Η επεξεργασία τους γίνεται σύμφωνα με την εφαρμογή του άρθρου 7 Α Παρ.1(β)Ν2472/1997, με σκοπό την υλοποίηση της παραγγελίας που δόθηκε από τον πελάτη και με κανένα τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους.

Σε περίπτωση πραγματοποίησης αγοράς με τη χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, τα στοιχεία της κάρτας σας καταχωρούνται απευθείας στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας και η εταιρεία μας δεν διατηρεί ούτε γνωρίζει κανένα από τα στοιχεία αυτά.

Η εταιρία αποθηκεύει την ηλεκτρονική σας διεύθυνση προκειμένου να σας ενημερώνει για τα νέα και τις προσφορές της. Έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε αν θέλετε ή όχι να λαμβάνετε τέτοιου είδους επικοινωνίες από το acad.gr στέλνοντας το αίτημα σας μέσω e-mail στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση.

Χρησιμοποιούμε το Mailchimp ως πλατφόρμα μάρκετινγκ (αποστολή newsletter). Κατά την αποδοχή της φόρμας για λήψη των newsletter, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρείχατε (όνομα, διεύθυνση email) θα μεταφερθούν στο Mailchimp για επεξεργασία σύμφωνα με τους όρους χρήσης τους.

Μπορείτε να διαγραφείτε από την λίστα παραληπτών του newsletter όποτε θελήσετε ακολουθώντας τον σύνδεσμο “unsubscribe” στο τέλος του newletter ή στέλνοντας το αίτημα σας μέσω e-mail στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση. 

5.ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΑ ΕΙΔΗ-ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ-ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Τα διαθέσιμα προς πώληση προϊόντα , τα χαρακτηριστικά τους, οι τιμές και το διαθέσιμο απόθεμα τους , βρίσκονται στο παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα και είναι προσβάσιμα σε όλους. Οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το εκάστοτε προϊόν κάνοντας χρήση της φόρμας επικοινωνίας στην αντίστοιχη σελίδα «Επικοινωνία».

Το acad.gr δεν εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των πελατών σχετικά με την διαθεσιμότητα των προϊόντων. Η εταιρία  καταβάλλει καθημερινά προσπάθεια να παρέχει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες για το κάθε προϊόν (τεχνικά χαρακτηριστικά, τιμές κτλ) ωστόσο, προκειμένου να περιοριστούν τυχόν λάθη , θα σας συνιστούσαμε πριν την οποιαδήποτε ολοκλήρωση αγοράς σας , να επικοινωνείτε μαζί μας σε περιπτώσεις που κάποιο χαρακτηριστικό είναι ελλιπές ή μη λογικό. Οι αναγραφόμενες τιμές είναι τελικές και συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ. Το ηλεκτρονικό κατάστημα acad.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματος του να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό.

6. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ
Οι παραγγελίες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος αποτελούν συνάψεις σύμβασης πωλήσεως εξ αποστάσεως, οι οποίες διέπονται από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν.2251/1994(όπως αυτός ισχύει σήμερα)και των τροποποιήσεων που αναφέρονται στο ΠΔ131/2003(ΦΕΚ Α”116/16.05.2003). Ο χρήστης έχει δικαίωμα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος εφόσον είναι δικαιοπρακτικά ικανός τηρώντας τις διατάξεις του Ελληνικού Αστικού Κώδικα (εφόσον έχει συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος ηλικίας και δεν τελεί σε δικαστική συμπαράσταση ως προς την σύναψη σύμβασης πώλησης).Παραγγελίες μπορούν επίσης να πραγματοποιηθούν από νόμιμους εκπροσώπους νομικών προσώπων.

7. ΔΙΑΦΟΡΑ

Ανωτέρα βία
Αν για οποιοδήποτε λόγο ανωτέρας βίας πχ κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ ή κάποιον άλλο λόγο δεν είναι δυνατόν να σας αποστείλουμε ή παραδώσουμε τα προϊόντα, θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά ή μέσω του email που έχετε δηλώσει, προκειμένου να μας δηλώσετε πώς επιθυμείτε να συνεχίσουμε. Η εταιρία Εν Χρυσώ δεν φέρει καμία ευθύνη για όποια κατάσταση είναι εκτός δικής της υπαιτιότητας.

 Όχι εγγυήσεις
Η ιστοσελίδα παρέχεται ως έχει, χωρίς καμία άμεση ή έμμεση εγγύηση. Η εταιρία «Εν Χρυσώ δεν εγγυάται ότι η ιστοσελίδα θα είναι διαρκώς ή και εντελώς διαθέσιμη.

Περιορισμός ευθύνης
Η εταιρία ΕΥΔΩΡΑ ΠΟΥΛΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ δεν είναι έχει ευθύνη απέναντι σε κανέναν σχετικά με το περιεχόμενο, τη χρήση και κάθε απόρροια από την ιστοσελίδα:
εφόσον η ιστοσελίδα παρέχεται δωρεάν, για καμία άμεση ζημία,
για καμία έμμεση, ειδική ή επακόλουθη ζημία,
για καμία επαγγελματική ζημία, διαφυγόντα κέρδη, απώλεια συμβολαίων ή επαγγελματικών σχέσεων, απώλεια καλής φήμης, απώλεια ή φθορά δεδομένων και πληροφοριών.

8. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ

Το acad.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. Η εταιρεία αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους. Κάθε αλλαγή στους όρους ισχύει από την ημερομηνία δημοσίευσής της στον ιστότοπο, και για το λόγο αυτό συνιστούμε στο χρήστη να διαβάζει τακτικά το παρόν κείμενο.